perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hakutreenit

Tänään oli jälleen treenit vakkariporukan kanssa. Lisäksi paikalla oli Freyalle uusi tuttavuus 5kk bcn Viivi. Tytöillä oli vähän ärripurria ilmassa, mutta eiköhän noista tule kavereita, kun pääsevät tapaamaan useammin!

Treenit menivät jälleen hyvin ja meidän pentutiimi menee kovaa vauhtia etteenpäin! Tällä kertaa Freya ei etsinyt kumpaakaan meistä vaan Outi oli maalimiehenä. Kaksi kertaa Freya näki, kun maalimies meni piiloon ja sen jälkeen perään! Ensimmäisellä piilolla meillä oli namipalkka, mikä meinasi koitua meidän harjoituksen kohtaloksi, sillä kun ruokakippo oli tyhjä, Freya jäi ahnaasti haistelemaan maasta lisää ruokaa ja "kakkospiilon" vinkulammas ei tuntunut enää yhtään niin houkuttelevalta ruokapalkan jälkeen. Freya kuitenkin kasasi itsensä hienosti ja keskittymistä riitti myös toiseen piiloon ja olihan se vinkulammaskin ihan hyvä palkka lopulta.

Ensi kerralla on parempi vaihtaa ekaan piiloon lelu ja toiseen jättipotti eli ruokapalkka. Kyllähän tytöltä löytyy taisteluhalua leikkimiseen, mutta ruoka on kuitenkin sydämen asia ja tärkeysjärjestyksessä nro 1 tälle pikku ahmatille! :D

Lopuksi otimme vielä kolmannen piilon niin, että Raine oli maalimiehenä ja Freya näki Rainen lähtösuunnan, mutta sen jälkeen tyttö käännettiin ympäri ja Raine meni piiloon. Freya lähti täysillä haluttuun suuntaan juoksi piilosta metrillä ohi, jonka jälkeen tyttö laittoi tiukasti jarrut pohjaan ja kääntyi maalimiehen piilolle. Kyllä se on taitava tyttö! Ollaan kovin ylpeitä Freyan edistymisestä, F lähtee rohkeasti eteenpäin eikä jää kyselemään ohjaajalta, että mitä tehdään. Osaa siis toimia itsenäisesti ja luottaa omaan suorittamiseensa :) Haku kiinnostaa meitä päivä päivältä enemmän! :)

2 kommenttia:

  1. Terveiset Treeltä, täti-koira on myös inokas hakuilija:) Laji on vienyt minut ainakin mennessään.:D

    T: Tuija & Ronja-täti

    VastaaPoista
  2. Terkut takaisin! :) Me vähän niin kuin vahingossa ajauduttiin lajin pariin ja nyt ollaan koukussa! :D

    rapsutukset Ronjalle!

    VastaaPoista