sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kyläilyä ja treenejä

Eilen oltiin käymässä siskoni luona, jossa Freya tapasi uuden tuttavuuden, shetlanninlammaskoira Dodin(joka vastaa kooltaan narttu collieta). Dodi on 7-vuotias oman arvonsa tunteva herranen, joka ei liiaksi noista pennun rääpäleistä välitä. On siis kiltti, mutta komentaa ja osoittaa paikkansa hyvin nopeasti jos joku käy hyppimään silmille.

Nooh...eilen Freya tosiaan hyppi silmille! F hepuloi, hyppi ja haukkui Dodin ympärillä yrittäen saada sitä leikkimään noin 4 tuntia putkeen vaikka Dodi komensi Freyaa vähän väliä. Dodilla oli lattialla oma luu, jota Freya yritti myös saada itselleen. Lopulta Dodi hermostui Freyaan ja röhähti sille oikein kunnolla! Vaan mitäs meidän pikku "Cujo" teki, röhähti takaisin ja nappasi luun itselleen! Vähän jäätiin kaikki suu auki jopa Dodi ja etenkin minä! Mitähän tästä meidän pikku neidistä tulee...käytöstapoja sille täytyy ainakin opettaa, kun ei ole mitään vanhempien kunnioitusta! :P

Tänään Freya oli rauniotreeneissä. Meillä oli tällä kertaa jälleen uusi maalimies. Nyt Freya ei nähnyt kummallakaan kerralla kuin suunnan mihin maalimies meni, mutta ei siis itse piiloa. Vähän lisää nenänkäyttöä. Maalimies siis vingutti lelua ja katosi näkyvistä, jolloin päästin Freya irti ja se juoksi suoraan maalimiehen piilolle! Tästä paikasta jatkettiin suoraan toiseen piiloon. Maalimies juoksi eteenpäin ja huusi Freyan nimeä, käänsin Freyan toiseen suuntaan, jottei se nähnyt mihin maalimies menee ja tämän jälkeen lähetin sen oikeaan suuntaan. Myös tämän piilon tyttö löysi hienosti yhtään epäröimättä! :)  Toisessa piilossa oli namipalkka.

Treenin jälkeen Freyalla oli loppupainit vielä Torstin kanssa ja sitten kotiin syömään....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti