tiistai 9. lokakuuta 2012

Tuloksekas kokeilu! :)

Olemme nyt viikon verran pitäneet tätä iisisti-viikkoa ja saaneet hienoja tuloksia aikaiseksi! Freya on rauhoittunut kotona tosi paljon. Myös yöt ovat menneet paljon paremmin eikä tarpeita ole päässyt kertaakaan sisälle! Tämä kahden kerran ruokinta toimii siis selkeästi paremmin meillä!

Myös tokosta on ollut nyt "palautteluviikko". Ei olla käyty tällä viikolla erikseen treenaamassa liikkeitä. Tietysti mm. lenkin ja ruokailun yhteydessä on ne tietyt asiat, joita vaaditaan aina. Ne kuuluvat jo perus käytöstapoihin eivätkä ole mitään varsinaista tokotreeniä :)

Hakuilemassa olemme nyt käyneet kerran viikossa + raunioilla sunnuntaisin, joten kahdella treenillä on menty nyt viime aikoina, kun meidän tokokurssi loppui. Tämän kuun lopussahan meillä alkaa kauan odotettu pentuagility, joka on kerran viikossa, lauantaisin. Pian on tiedossa myös paimennuspäivä Somerolla, jossa nähdään taas sisarukset, kasvattaja sekä iloksemme Freyan paras ystävä bc uros Torsti! Paimennusta ajatellen, olemme kovasti harjoitelleet maahanmenoa, joka sujuu jo aika hienosti tällä hetkellä. Esim. lenkillä jos Freya pääsee lähtemään vähän pidemmälle ja sille huutaa käskyn maahan niin tyttö on mennyt kiltisti asemiin ja odottanut vapautuskäskyä. Tämä tosin on onnistunut vain melko häiriöttömässä ympäristössä, mutta kuitenkin!:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti