torstai 11. huhtikuuta 2013

Buukattu toukokuu!

Täällä ollaan elelty hetki hiljaiseloa, tosin meillä se tarkoittaa enemmänkin tyyntä "myrskyn" edellä. Perustreeneissä raunioilla ja tokoilemassa ollaan käyty ja sen lisäksi tehty aika pitkiä lenkkejä, mutta muuten Freya on saanut ladata akkuja, sillä toukokuusta tulee meillä aikamoista hulabaloota. Allekirjoittaneen stressikynnystä lievensi oleellisesti se, että saan pitää osan lomistani 7.5-19.5.

Toki tässäkin kuussa tapahtuu jo mielenkiintoisia juttuja. Alokasluokan tokokurssi alkaa 16.4 ja agility 22.4, missä ollaankin sitten mukana ainakin vuoden ajan joka maanantai.
 
9.5 meillä on Somerolla tiedossa paimennuspäivä, minne on ilmoittautunut myös Freyan ihanainen sisko Myy!
11.5 on tiedossa Helsingin KV-näyttely Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksessa.
14.5 alkaa BH-koe kurssi ja 16.5 avoimenluokan tokokurssi. Lisäksi 15.5 HSKH järjestää tunnistunoutoon liittyvän oppitunnin johon haluaisin ehdottomasti mukaan!

18.5 on Jämsän Erkkari, jossa tapaamme kaikki Freyan siskot ja kasvattajan. Aivan mahtavaa! :)

Tämän jälkeen tilanne vähän rauhoittuu. Freyalla on ainakin kesäkuuhun asti kolme treeniä viikossa eli agility, BH-kurssi ja avoimen luokan tokokurssi.  Kesäkuussa otamme hetkellisesti vähän taukoa ainakin ohjatuista tokotreeneistä ja palaamme haun pariin. Sitäkin odotamme jo kovasti!
 

mutruhuuli <3>

Meidän jäävien liikkeiden projekti on alkanut etenemään ja olen saanut Freyan liikkeisiin lisää potkua leikin avulla. Leikki toimii hyvin aamu- tai iltaruuan yhteydessä sillä olennaista siinä on, että koko ajan tulee palkkaa. Eli heitetään nami lattialle, Freya hakee sen ja tulee minun luokseni, pyydän istumaan annan heti palkan, heitän namin lattialle jne. vaikea tässä selittää, mutta olennaista on, että se toimii! :D

Lisäksi meidän tokohyppyharjoitukset ovat edenneet. Olemme harjoitelleet 10min noin joka toinen päivä. Lopulta Freyan tajuttua idean, homma on alkanut luistamaan aika hyvin. Freya on alusta asti jäänyt odottamaan palkkaa telineen taakse mikä on helpottanut opettamista huomattavasti.

Tällaista tältä erää. Malttamattomana jo odotamme kesän tulevia tapahtumia ja tuttujen koirakamujen tapaamista!! :)

2 kommenttia:

  1. Erkkari on muuten 18.5!

    Ihana nähdä teitä paimennuspäivänä!

    VastaaPoista
  2. Totta, pieni ajatuskömmähdys! On totta tosiaan kiva nähdä! En malta odottaa :)

    VastaaPoista