keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tottista kaupungissa!

Freya sai toisen rokotuksensa tänään. Eläinlääkärit olivat kovasti mieleen ja kun eläinlääkäri fiksuna laittoi vielä nameja pöydälle toimenpiteen aikana, niin tyttö ei edes huomannut mitä tapahtui.

 Illalla meidän treeniryhmällä oli vähän extremeä, kun treenit pidettiin Helsingin keskustassa! Reitti alkoi Kaisaniemen puistosta ja siellä tehtiin erilaisia harjoitteita, kuten paikkamakuuta ja katsekontaktia. Aikamoisen haastavissa olosuhteissa, mutta Freya tarjosi katsekontaktia tosi hienosti ja pysyi nätisti sivulla. Kyllä huomasi jälleen, että jos vaan ehtii laittamaan herkkua tarpeeksi nopeasti nenän eteen, niin silloin Freya tottelee tosi hyvin.


Alkuun katsekontaktia sivulla samalla, kun kouluttaja teki erilaisia häiriöitä mm. hölkkäsi ohi ja leperteli pennuille. Freya välitti vain mammalta tulevista nakeista HYVÄ TYTTÖ! :) Lisäksi koiran kanssa piti kävellä kolme kertaa läpi "koirakujasta" ja pitää katsekontakti. Nyt, kun Freyan huomion sai käännettyä heti alkuun itseensä, tyttö ei välittänyt ollenkaan vastaantulevista ihmisistä tai pyöräilijöistä, joten kyllä tämä meidän treenaaminen nyt vaan vaatii sitä ennakointia niin hyvä tulee! :)
                                                  
 
Tässä opetellaan odottamista ennen suojatien ylitystä. Koirien vierestä meni raitiovaunu, joka kyllä aiheutti ihmetystä! Freya ei kuitenkaan arkaillut mitään uutta vaan meni rohkeasti ja ennakkoluulottomasti eteenpäin niin kuin se yleensäkin kohtaa uudet tilanteet.

Treenin jälkeen vietiin Freya metsään rentoutumaan, jossa tyttö vetikin vielä perinteiset iltahepuloinnit. Kaiken ohjelman jälkeen Freya ei kuitenkaan vielä rauhoittunut vaan päätti kotiin päästyään tuhota uuden vinkulelunsa, josta on tullut uusi suosikki. Uusi lempparilelu siis meidän hakutreeneihin :)


                                                                
         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti