maanantai 3. joulukuuta 2012

Lunta ja pikku kirppu 7kk!

Tästä tulee nyt kyllä sellainen sekalaispostaus, että koittakaa pysyä kärryillä!

Ensinnäkin Freya täytti 26.11. 7kk! Kyllä se aika vaan vierähtää. Turkkia on tullut lisää ja saas nähdä kuinka paljon  karvaa vielä tulee. Freyasta myös huomaa, että on nuo aikuisten jutut alkaneet kiinnostamaan!  Jo kuukausi sitten huomasin, että Freya ihan selvästi merkkailee hajuja.


pikku kirppu 8vk


aika iso kirppu! Freya 7kk!

Freyan tämänhetkiset mitat:
korkeus: 47cm
paino: 13,6kg

Viime blogitekstissä kirjoittelin Freyan reverse sneezing -kohtauksista, jotka ovat nyt onneksi loppuneet. Sisäänpäin niiskuttelu kesti epäsäännöllisen säännöllisesti noin 5 päivää, mutta meni itsestään ohi, emmekä nyt sitten käyneet eläinlääkärillä...

Freyalle on nyt tullu joku "oman tahdon" vaihe ;D, mikä näkyy jälleen pienenä uppiniskaisuutena luoksetulon suhteen. Freyan lähtiessä olen nyt yrittänyt pitää pään kylmänä ja kävellyt tyynen rauhallisesti poispäin koirasta. Kyllähän se sieltä nopeasti tulee takaisin ja tiedän, että kyseessä on pentukoira. Varmasti moni pentu tekeekin vielä vastaavaa, mutta tämä vaan on rasittava tapa ja aiheuttaa helposti vaaratilanteita. Koulutuksesta huolimatta emme ole päässeet siitä vielä eroon. Täytyy palata alkuun vahvistamaan ihan sitä perus luoksetuloa.

Tavoitteista....
Kasvattajan sivuilla puhuttiin omista tavoitteista ja aloinkin pohdiskelemaan mitä ne ovat meidän kohdallamme. Tavoitteet ovat meille tärkeitä, koska ne antavat motivaatiota säännölliseen treenaamiseen. Ne eivät saa olla ylimitotettuja, mutta haastetta pitää olla. Freyan, aika kunnianhimoiset, tavoitteet ensi vuodelle ovat:

- haku: rullailmaisun oppiminen
-suoritettu BH-koe

Lisäksi tulemme käymään jonkun verran näyttelyissä, alustavaa näyttelylistaa olen jo laatinut ja se löytyy Freya-palkin takaa. Tokossa alokasluokan tulos olisi aikamoisen huippu juttu, mutta katsotaan. Se on haastavaa, mutta mahdollista ;) Lisää luottamusta minulle tokon suhteen tuo paikka säännöllisessä tokoryhmässä, josta saimme kuulla viime viikonloppuna!!!! Olen niin helpottunut, että pääsimme ryhmään, sillä niin minä kuin Freyakin tarvitsemme ryhmäkoulutusta! Viime tokokurssi meillä oli vähän ennen syksyä ja sen jälkeen ollaan koitettu itse vahvistaa opittuja asioita. Välillä on meinannut ideat ja oma osaaminen olla koetuksella, mutta tämä on meillä uusi askel eteenpäin!:)

Loppuun muutama talvihulina kuva. Kyllä lumi vaan on niin kivaa ja saa vieläkin aikaan päättömiä hepulikohtauksia!


Mentäiskö ulos, jooko?;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti