perjantai 18. tammikuuta 2013

Häröilyä!

Otsikko kuvaa hyvin meidän menoa tällä hetkellä! Tuntuu, että Freyan haluaisi tehdä viisi asiaa yhtäaikaa, mutta ei pysty keskittymään niistä mihinkään. Jotenkin se vain härvää, joka suuntaan menemään ja meidän remmikävelykin on tällä hetkellä ihan karseassa jamassa. Myöskään käskyt eivät tehoa enää samalla tavoin ja tokossakin meillä menee tosi vaihtelevasti. Välillä tulee mieleen ihan meidän ensimmäiset tokotunnit, paitsi että Freya taisi silloinkin kuunnella minua paremmin!

Uskon siis Freyan tekevän ensimmäisiä juoksujaan. Vaikea on löytää selitystä muualtakaan. Myös hellyydenkipeyskohtauksia ilmenee välillä ja Freya raivaa väkisin tiensä sohvalle viereen rapsutettavaksi.

Energiaa on silti vaikka muille jakaa. Kovat -20 asteen pakkaset luovat omat haasteensa energian purkamiseen ja yritämme tehdä mahdollisimman paljon aivojumppaa. Viime sunnuntaina tokossa oli erilaisia puuhapisteitä, joista yksi oli koiran takajalkojen harjoitukset. Freyan siskon, Lovan video näytti niin hauskalta, että päätin jatkaa harjoituksia siitä, mihin Raine jäi viime sunnuntaina. Freya äkkäsi sangon ympäripyörimisen nopeasti ja nyt se pyörii sitä hullun lailla ympäri namin toivossa, ilman käskyäkin ! :'D

Freya kuumenee tosi nopeasti tempuista, joissa pitää pyöriä tai tehdä nopeita liikkeitä. Niinpä teemme näitä harjoitteita pienissä erissä. Seuraava temppu on pyöriä sangon ympäri niin, että takajalat pysyvät sangon päällä ja koiraa pyörähtää sangon ympäri käyttämällä etutassujaan. Videomateriaalia myöhemmin luvassa!

Sunnuntaina aamulla olisi luvassa nopeat pistot raunioilla jos pakkanen antaa myöten ja illalla mennään tokoon sisätilatreeneihin. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille! :)


1 kommentti:

  1. Siis...MIKS ET OO KERTONU ETTÄ SULLA ON BLOGI? t: Jenni jos ihmettelit :)

    VastaaPoista