lauantai 12. tammikuuta 2013

Tauolta...

No nyt on vierähtänyt jo niin pitkä aika viimeisimmästä päivityksestä, että voidaan sanoa blogin olleen tauolla. Paljon onkin sen aikana tapahtunut! Työvuorot, Freyan treenailut ja omat treenit ovat pitäneet niin kiireisenä, että blogin päivitys on kokonaan jäänyt. Mutta ei hätää, täällä ollaan!

Ensiksikin uudesta vuodesta. Freya oli kotona rauhallinen alkuillan paukkeesta huolimatta. Nukkui ja välillä saattoi nostaa korvaansa tai päätään ylös ja jatkoi taas unta. Keskiyöllä pääsi käymään niin, että Freya kerkesi muutamaksi minuutiksi ulos kovimman paukkeen aikaan. Otin äkkiä hanskan kädestäni, kun en muutakaan siihen hätään keksinyt ja rupesin haastamaan Freyaa vetoleikkiin, johon tyttö tarttui raivokkaasti. Vetoleikki jatkui kunnes oltiin takaisin sisällä. Silloin otin hanskan itselleni ja Freya ei ainakaan kotona näyttänyt mitään merkkejä siitä, että olisi pelästynyt tai välittänyt raketeista mitään...

Olemme blogitauon aikana käyneet ahkerasti tokoilemassa. Treenit ovat vähintään kaksi kertaa viikossa ja nyt tammikuussa toinen treenikerta alkaa sisätiloissa. Halli on vuokrattu 12 kerralla. Kiva päästä treenailemaan sisälle. Tosin mielenkiinnolla odotan, milloin Freyan juoksut alkavat ja sotkevatko ne meidän sisätilatreenejä...

Toko tässä ryhmässä on aika haasteellista Freyalle. Ryhmässämme on hyvin eritasoisia koiria ja taidamme olla ryhmän nuorin koirakko. Freya on kuitenkin pysynyt hienosti kyydissä mukana ja on jo oppinut paremmin kestämään muiden koirien häiriötä. Freyan hyvä katsekontakti on pitänyt meidän tokoilut hyvällä tasolla.

Tokoaiheita ovat olleet mm. paikallaolo häiriön alaisena. Se oli yksi Freyan parhaista treeneistä tähän mennessä. Freyan kärsivällisyys löi minut ihan ällikällä! Menin koirasta kymmenen askeleen päähän seisomaan ja ihmiset huusivat ja hyppelivät sivussa n. 20sek. Tämä toistettiin kolme kertaa ja Freya otti ihan lungisti. Muutaman kerran nousi seisomaan, mutta ei muuta. Saimme hurjasti kehuja!

Tänään meillä on ihan lenkkeilypäivä ja taidamme piipahtaa koirapuistoon katsomaan olisiko siellä joku kaveri purkamaan höyryä tuon tytön päästä. Huomenna Raine pääsee avaamaan meidän ensimmäiset tokon sisätilatreenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti