perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ajatuksia tokosta

Niitä on herännyt paljonkin viimeisen kuukauden aikana. Tiistaina olimme HSKH:n toko tehis mittelöissä epävirallisessa AVO-kokeessa. Me ollaan viimeisin kuukausi keskitytty oikeastaan vaan voittajaluokan liikkeisiin, kuten ruutuun, tunnarii ja istumiseen seuratessa ja olin unohtanut koko ilmoittautumisen. Niimpä menimme AVO-kokeeseen vähän puskista, mutta selittelyt sikseen... keräsimme kokoon huimat 148 pistettä!

Kokeessa sai palkata ja otinkin tämän lopulta ihan treeninä, joten korjailin myös Freyan asentovirheitä kesken kokeen mikä rokotti pisteitä. En kyllä  muista kaikkia osioiden pisteitä..

Paikkamakuu: Freya meni kiltisti maahan, mutta nähdessään, että menen pois näkyvistä se nousi istumaan ja kävin laittamassa takaisin maahan. Tuomari armahti meitä 5 pisteellä.
Seuraamisesta maahan: 10.
Seuraamisesta seiso: Freya teki tämän ihan hienosti, mutta annoin sille lisäkäskyn, jotta ei lähtisi mukaani, kun kuljen ohi ja siitä meni pisteitä.
Luoksetulo: Teimme ALO-luoksetulon, koska Freya on alkanut taas ennakoida AVO:n käsimerkkiä. Luoksetulo oli laiska (koska ennakoi pysäytyskäskyä) ja Freya lisäksi istui etäälle minusta.  Tuomarilta ei juuri tullut yleviä sanoja meille :D

 AVO:n luoksetulo on ihan vaiheessa tällä hetkellä. Jos suorittaisin sen kokeenomaisesti niin Freya kyllä pysähtyisi, mutta pysähdys ei ole äkkijarrutus-tyyppinen vaan laiskan hiipivä, joten tällä hetkellä yritän vain saada Freyalle vauhtia heittämällä lelua taakse luoksetulokutsun jälkeen.

Nouto: Freya haki kapulan hienosti, mutta toi sen eteeni vinoon, mitä ei ole tehnyt ennen. Freya sovelsi tätä tapaa myös eilisissä treeneissä, joten saimme uuden projektin hiottavaksi.
Kaukokäskyt: Freya ei totellut ensimmäistä istu-käskyä, jonka jälkeen en meinannut pysyä liikkurin käsimerkkien mukana ja vaihdot tuli tosi nopeasti. Freya suoritti loput vaihdot kuitenkin ihan mallikkaasti, eikä liikkunut tuumaakaan eteenpäin. Tosin maasta-istuminen jää usein vähän vajaaksi, mikä omaa silmää häiritsee. Projekti!
Hyppy: Hyppy oli oikein hieno. En muista miksi saimme siitä 8. Taisin korjata Freyan perusasentoa edessä.
Seuraaminen: Tadaa! Lempiliikkeemme! Ensimmäinen suora-käännös vasempaan- suora meni oikein upeasti. Sen jälkeen koko pakka hajosi ihan täysin ja loppu oli meille ominaista tuskaista seuraamisen suorittamista, jossa Freyan käännökset oli laiskat ja täyskäännöksessä se oli ihan kuutamolla. Saimme arvosanaksi 8.

Eilisissä treeneissä mietittiin tätä seuraamista ja tultiin siihen tulokseen, että koska Freyan edistää, se ei kerkeä reagoida käännöksiin ja jää jälkeen. Korjasimme Freyan paikkaa ja seuraaminen meni todella hienosti ainakin eilen. Pitää tämäkin liike rikkoa osiin luoksetulon lisäksi.

Meillä oli kokeessa kuitenkin oikein hauskaa, vaikka koko homma meni vähän hömpsöttelyksi. Freyalla oli tosi hyvä vire, joten  jäi oikein hyvä mieli tästä harjoituksesta. Huomenna lähdemmekin kohti Alajärveä, sillä sunnuntaina Freya menee MH-luonnekuvaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Amazeme February Stars "Freya"