lauantai 15. syyskuuta 2012

Agitreenit! :)

15.9.2012
Tänään oltiin sitten haistelemassa ja fiilistelemässä sitä agilityä! Freya oli innolla mukana (niin kuin se on kaikessa). Heti alkuun tyttö meni rohkeasti omin päin putkeen. Esteitä, joihin tänään tutustuttiin oli siis putki, hyppy (mini-rimalla) puomi ja kepit. Treeni kesti noin 40 minuuttia ja lopussa tehtiin sarja hyppy-hyppy-putkeen, mikä meni vasta-aloittelijalta oikein hienosti. Erityisesti mieltä lämmittää se, että uskallan jättää Freyan odottamaan ja kiertää aitojen keskelle ja tyttö pysyy sen aikaa kiltisti paikoillaan! :) Saa siis etumatkaa jo ensimmäiseen hyppy-esteeseen.

Ensimmäinen kerta pentupuomilla oli ehkä vähän jännä kokemus. Kesken puomia Freya alkoi vähän epäröimään, mutta jatkoi lopulta reippaasti namien saalistusta, joita oli laitettu tasaisin välein puomille. Kahdella seuraavalla kerralla tyttö meni jo reippaasti eteenpäin tietäen mitä pitää tehdä.

Lopuksi otettiin vielä neljä keppiä pentukepeillä. Eli keppeihin oli rakennettu kuja niin, ettei koira pääse keppien välistä pois. Freya taisi tykätä hommasta sillä lopulta se meni jo itekseen mukamas suorittamaan keppikujaa :D Tunti oli ohitse ihan liian nopeasti :P

Eilisestä hakutreenistä vielä mainittakoon, että meillä oli kolme, tälläkertaa selvästi vaikeampaa piiloa. Enää Freya ei voinut luottaa siihen, että suoraan 15m päässä on maalimies vaan tytön piti oikeasti etsiä sitä. Lopulta tyttö vaihtoi suuntaa nenäänsä käyttäen. Eli se selkeästi haistoi maalimiehen. Hakuilu on ihan hyvällä mallilla tällä hetkellä :)

Olen vähän katsellut tulevia näyttelyitä ja jos aikataulu antaa myöten niin meidän ekat näyttelyt olisi joko Lahdessa tai Helsingissä marraskuussa. Nyt täytyy siis oikeasti alkaa harjoittelemaan näyttelykäyttäytymistä, ettei nyt ihan uunona mennä sinne :)

Freyan paino torstaina: 10,8kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti