lauantai 8. syyskuuta 2012

Hakua ja kavereita!

8.9.2012

Perjantaina oltiin hakuilemassa. Freya kävi suorastaan ylikierroksilla ja juoksi hullun lailla löytäen hienosti kylläkin kaikki kolme maalimiestä. Nyt maalimiehet eivät olleet enää näkyvillä vaan kaikki kolme haettiin siten, että näytin Freyalle suunnan ja lähetin tytön matkaan. Freyalla oli paljon ylimääräistä virtaa ja se kävi kierroksilla päästessään treeneihin. Haku-ukkojen jälkeen otettiin Freyan kanssa hetken rauhoittumisharjoitus, sillä kiihkoilu alkoi vähän muistuttaa samaa, mitä Freyalla oli tavatessaan ekaa kertaa lampaita. Treenin jälkeen Freya pääsi pitkästä aikaa leikkimään taas Torsti-pojan kanssa, joka on kyllä kasvanut silmin nähden!

Tänään oltiin Minnan ja Minnan kolmen koiran Siestan, Zampan ja Isiksen kanssa Paloheinässä lenkkeilemässä. Freya ei ollut vähään aikaan nähnyt Isistä ja tyttöjen leikki oli jokseenkin huvittavan oloista, kun kolmeen otteeseen tytöt ihan tosissaan kiukustuivat toisilleen ja sitten heti perään leikittiin taas kuin parhaat kaverukset. Jahas, nyt ollaan sitten siinä iässä!


               

Muuten täällä on sujunut entiseen malliin. Freya on vihdoin oppinut tuomaan esineen/lelun suoraan käteen. Meni kauan aikaa niin, että tyttö lällätteli omilla leluillaan eikä tuonut niitä meille. Sitten tyttö taisi tajuta, että samperi eihän noi leiki mun kanssa ellen mä anna niille näitä leluja ensin! :P

 Loppuun torstaina otetut mitat:
paino: 10,2kg
korkeus: 41cm


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti